Hotel in Mechelen

Hotel overnachting in Mechelen

Mechelen is een prachtige stad, een kunststad, een bruisende stad, een stad die dag in dag uit in beweging is. Steeds meer toeristen ontdekken deze parel van Vlaanderen. Meer toeristen betekent ook meer overnachtingen, want een stad als Mechelen bezoek je niet voor 1 dag.

Een groot deel van de Mechelse hotels bevind zich in het historische centrum, anderen aan de al even mooie buitenrand van de stad, maar op korte afstand van het commerciële centrum. Samen zijn de Mechelse hotels goed voor 548 kamers. Van de 14 hotels zijn er 5 geïntegreerd in hotelketens, 8 particuliere hotels en één vrije keten. De Dijlestad herbergt vooral drie- en viersterrenhotels.

Ontdek op 3 pagina’s alle hotels van Mechelen. Dan wens ik u nog een fijn verblijf in Mechelen ..

Novotel Mechelen ****

Viersterrencomfort in het hart van onze middeleeuwse stad Mechelen. Novotel verwent zijn bezoekers met een stijlvolle inrichting. Het hotel bevind zich op loopafstand van het historisch en shopping gebied. Alle bezienswaardigheden als het Dijlepad, Lamot site en de Vismarkt bevinden zich in de directe nabijheid.
Ligging : Centrum – Van Beethovenstraat 1, 2800 Mechelen
Parkeren : Betalende ondergrondse parking bevind aan het hotel
Openbaar vervoer : Bushalte 01 ( Korenmarkt )
Meer infoNovotel – Mechelen

Hotel Den Wolsack ***

Het familiehotel Den Wolsack is ondergebracht in een mooi, gerestaureerd, neoclassicistisch gebouw “Den Grooten Wolsack”. Het is gelegen in hartje Mechelen, aan de voet van de Sint-Romboutstoren, het Sint-Romboutskerkhof en de gezellige Wollemarkt met terrasjes en restaurants.
Ligging : Centrum – Wollemarkt 16, 2800 Mechelen
Parkeren : Betalende ondergrondse parking “Kathedraal” van Vinci Park.
Openbaar vervoer : Veemarkt op wandelafstand
Meer infoHotel Den Wolsack

Elisabeth Hotel *

Authenticiteit, topkwaliteit, gastvrijheid en charme, en dat allemaal op wandelafstand van de historische binnenstad en het Museum Dossin. Elisabeth Hotel behoort tot de hotelgroep Daedalus waaronder ook de hotels, 3 Paardekens en Den Wolsack behoren.

Met respect voor de bestaande architectuur van het voormalige ziekenhuis is het gebouw getransformeerd tot een hedendaags hotel van topkwaliteit. Een mooie binnentuin en relaxerende en uitermate verzorgde koffiepauzes in de lounge en een keuze uit diverse lunchformules maken het hotel tot een topper.
Ligging : Binnenstad – Goswin de Stassartstraat 26-28, 2800 Mechelen
Parkeren : Ondergrondse parking van het hotel
Openbaar vervoer : Bushalte ( Biest ) bevind zich op 5 minuten wandelafstand
Meer infoElisabeth Hotel

Holiday Inn Express ***

Overnachten in het historisch en commercieel centrum van Mechelen, dat kan in Holiday Inn Express. Alle kamers zijn voorzien van alle modern comfort met een ontbijtformule. De auto heb je niet nodig daar alle belangrijke winkelstraten zich bevinden op wandelafstand.
Ligging : Commercieel centrum – Veemarkt 37, 2800 Mechelen
Parkeren : Ondergrondse parking van het hotel.
Openbaar vervoer : Bushaltes direct in de buurt van het hotel.
Meer infoHoliday Inn Express

NH Hotel ***

Overnachten in het midden van centrum van onze historische stad Mechelen, dat kan in het NH Hotel. De ideale locatie om alle winkelstraten te ontdekken. NH is een klein hotel met ontbijtbuffet en een persoonlijke service. Fietsstalling is voorzien.
Ligging : Centrum – Korenmarkt 22-24, 2800 Mechelen
Parkeren : Parkeerplaats ( betalend ) aan het hotel
Openbaar vervoer : Bushalte 01 ( Korenmarkt )
Meer infoNH Hotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *