Openbare toiletten te Mechelen

Mechelen biedt zijn bezoekers openbare toiletten

Wanneer je als toerist onze stad Mechelen bezoekt, kan het gebeuren dat je dringend een toilet zoekt. Vanzelfsprekend vindt je in ieder horeca gelegenheid altijd een toilet dat je kan gebruiken. De stad beschikt echter voor zijn bezoekers ook over openbare toiletten, die vrij te gebruiken zijn.

Sommige van deze openbare WC’s of zeg maar “kleinste kamertjes“, zijn dagelijks geopend of op bepaalde uren en dagen. Om het u als bezoeker makkelijk te maken om een toilet te vinden, heb ik voor u een korte lijst opgesteld van toiletten die zich bevinden in het winkelcentrum van Mechelen.

De toiletten die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers zijn in vet gedrukt. De meeste toiletten zijn ook kindvriendelijk ingericht met een kindertoilet

Deze lijst zal regelmatig aangepast worden.

4 thoughts on “Openbare toiletten te Mechelen

 1. Vandaag zondag 10 mei centrum Mechelen hopeloos om een openbare toilet open te vinden!
  Uitgerekend in coronatijden zou je toch verwachten dat men toiletten openstelt voor de wandelaar die niet terecht kan in de horeca zaken of moeten we echt weg blijven uit de stad? Wat moet dat geven als morgen de winkels terug opengaan ?
  Intriest.

  1. Beste, bedankt voor uw reactie. Je hebt inderdaad gelijk wat betreft de openbare toiletten. Voor zover ik weet zijn er sinds deze week een drietal openbare toiletten geplaatst (containers) in het stadscentrum

   1. Die containers heb ik dan niet gevonden,goed dat ik van mechelen ben en een ander openbaar wc heb gevonden.daar hadden ze zeker iets aan doen zeker nu de markten terug gaan starten.ik ben in ous stadhuis geweest was er vuil er er stond niemand op het te poetsen.en daar betalen wij wel belastingen voor en zeker in deze corana tijden .

    fanny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *