De 14de Brommelmarkt wordt georganiseerd door "Battel Boegeert" een vereniging in Mechelen

Ontdek Unieke Schatten op de 14de Brommelmarkt in Mechelen

Evenementen Shopping Toerisme

Battel, 5 juni 2024 – Op zondag 16 juni vindt de 14de editie van de geliefde Brommelmarkt plaats in Battel. Van 8:00 tot 16:30 uur worden de straten rond de kerktoren weer omgetoverd tot een levendige markt vol unieke schatten, heerlijke hapjes en vrolijk vermaak voor jong en oud.

De 14de Brommelmarkt wordt georganiseerd door "Battel Boegeert" een vereniging in Mechelen
De 14de Brommelmarkt wordt georganiseerd door Battel Boegeert en is ieder jaar een publiekstrekker

Een Vaste Traditie

De Brommelmarkt is inmiddels een vaste traditie en een feestelijk hoogtepunt voor de lokale gemeenschap. Dit jaar verwachten we meer dan 150 standhouders die een breed scala aan tweedehands goederen, handgemaakte producten en antiek zullen aanbieden. Bovendien is de markt de perfecte gelegenheid om rond te snuffelen, nieuwe schatten te ontdekken en te genieten van de warme, gastvrije sfeer van Battel.

Een rommelmarkt als Brommelmarkt is een vaste traditie in de wijk Battel
Een rommelmarkt als Brommelmarkt is een vaste traditie in de wijk Battel

Bezoekers kunnen genieten van een uitgebreid aanbod aan eetkraampjes, waaronder Thaise specialiteiten en andere internationale lekkernijen. Daarnaast zijn er diverse activiteiten en optredens gepland, die zorgen voor entertainment voor alle leeftijden. Voor de jongsten is er bijvoorbeeld een kinderhoek met spelletjes en knutselactiviteiten, terwijl volwassenen kunnen meedoen aan workshops en demonstraties van lokale ambachtslieden.

Unieke mix van cultuur, gastronomie en gezelligheid

Of je nu op zoek bent naar vintage vondsten, ambachtelijke kunstwerken of gewoon een gezellige dag met het gezin wilt doorbrengen, de Brommelmarkt heeft voor ieder wat wils. De markt biedt een unieke mix van cultuur, gastronomie en gezelligheid, waardoor het een evenement is dat je niet wilt missen.

De 14de Brommelmarkt wordt georganiseerd door "Battel Boegeert" een vereniging in Mechelen
Inwoners van de wijk Battel kijken uit naar hun Brommelmarkt

Verder biedt de Brommelmarkt een podium voor lokale muzikanten en artiesten, wat bijdraagt aan de feestelijke sfeer. Ook is er een loterij met mooie prijzen, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Hierdoor draagt de markt niet alleen bij aan de lokale economie, maar ook aan de gemeenschap als geheel.

Kortom, kom en beleef een onvergetelijke dag op de 14de Brommelmarkt in Battel. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Tekst Verschueren Eddy voor Mechelen op zijn Best

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *