Mechelenbon

Geef een Mechelenbon cadeau

Doe een deel van de stad cadeau met de Mechelenbon. Iedereen kent het, je wordt gevraagd op een huwelijksfeest, een communiefeest, of één van je beste vrienden is jarig, je kan het zo gek niet bedenken of vroeg of laat moet je een geschenk kopen voor iemand. 

Het is niet altijd makkelijk om een geschikt cadeau te vinden, mede omdat je meestal niet weet welke interesses de persoon heeft. Het kost dan ook veel van je vrije tijd om dat geschikte geschenk te zoeken.

De Mechelenbon maakt het je makkelijk en is de ideale keuze. Het is een originele cadeaubon in een leuke geschenkverpakking, en is veelzijdig omdat je hem kan gebruiken bij meer dan honderd deelnemende handelaars in onze winkelstad Mechelen.

Met de Mechelenbon heb je de keuze uit verschillende handelszaken gaande van vrije tijd tot cultuur, van wellness tot mode. Of heb je eerder zin in een avondje theater, een bioscoopbezoek of een overnachting in een hotel, je kan het zo gek niet bedenken, of het staat in de lijst van deelnemers.

De Mechelenbon is voor zowel particulieren als bedrijven. U kan kiezen uit bonnen ter waarde van 5, 10 of 20 euro of je combineert er meerdere voor een bedrag naar keuze. De bonnen blijven één jaar geldig na aankoopdatum

De Mechelenbon is gelanceerd in 2012 en kon in juni 2013 reeds tellen op een record van 10 000 verkochte exemplaren, we mogen het dan ook een succes noemen. De lijst met deelnemende handelszaken “Mechelenbon” raadplegen
De Mechelenbon is te koop bij Uit in Mechelen, Hallestraat 2 te 2800 MechelenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *