City Golf Tours stad Mechelen

City Golf Tours 100% coronaproef

Sport Toerisme Vrije tijd

Golfen in de stad met social distancing

We hebben ze al meermaals opgemerkt, de golfers in het Mechelse stadscentrum. Vincent Hellemans, zaakvoerder van City Golf Tours is super tevreden dat de Nationale Veiligheidsraad beslist heeft dat vanaf 8 juni 2020 de toeristische sector terug kon opgestart worden.

City Golf Tours in Sinte-Mettetuin stad Mechelen
Vincent Hellemans zaakvoerder City Golf Tours in Sinte-Mettetuin stad Mechelen
Foto Verschueren Eddy

Met City Golf wil men de mensen entertainen in eigen stad. Hiermee neemt deze organisatie ook deel aan Vlaanderen Vakantieland 2.0 waarmee men ook in Mechelen het toerisme in eigen land en eigen stad wil stimuleren. 

Lockdown treft toeristische sector

Corona heeft het toerisme hard geraakt, maar gelukkig werd de sector niet helemaal van de kaart geveegd. De laatste City Golf Tour die werd georganiseerd vond plaats op 12 maart, net voor de lockdown. Sinds die datum stapelden de annulaties zich op bij City Golf Tours. De vooruitzichten voor het bedrijf waren zeer goed waar de maanden maart, april en mei volledig volzet waren. De paniek sloeg dan ook toe als ze merkten dat er al 200 geboekte tours geannuleerd werden. 

Zachte golfballen voor een veilige golfbelevenis in Mechelen
Zachte golfballen voor een veilige golfbelevenis in Mechelen
Foto Verschueren Eddy (Mechelen op zijn Best)

De vreugde was dan ook groot toen we vernamen dat men de activiteiten terug mocht opstarten. De koppen werden bijeengestoken om terug te herstarten maar dan 100% coronaproef. De maatregelen zijn, bij een offerte een overzicht van alle voorzorgsmaatregelen, waarmee we het vertrouwen naar de klant wil uitstralen. De prijzen blijven onveranderd” besluit Vincent Hellemans

100% coronaproef golfen in Mechelen

Iedere tour heeft een corona verantwoordelijke die zal toekijken op het naleven van de richtlijnen. Voor de aanvang van de tour wordt alle materiaal gedesinfecteerd. Er worden doekjes met alcohol en sprays met ontsmettingsalcohol en handschoenen voorzien. Er wordt gevraagd om fysiek contact te vermijden ook tijdens een moment van vreugde maar dit kan ongetwijfeld op een alternatieve manier. 

City Golf Tours 100% coronaproef van start in Mechelen
100 % coronaproef met City Golf Tours
Foto Verschueren Eddy (Mechelen op zijn Best)

Voor het bewaren van de social distance wordt de golfclub ingezet. Door 2 personen hun golfclub horizontaal te laten uitsteken staat men 2 meter van elkaar, en zo wordt het nuttige aan het aangename gekoppeld. Men zal ook alles zo plannen dat drukke locaties zoveel als mogelijk vermeden worden.Mondmaskers zijn niet verplicht maar worden wel aangeraden om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

City Golf Tours richt zich in de eerste plaats tot besloten groepen, maar tijdens de maanden juli en augustus staan er twee ‘open tours’ op het programma waar men als gezin of koppel de mogelijkheid krijgt om vrij in te schrijven. De data van de ‘open tours’ zijn 15 en 31 juli en 14 augustus en 28 augustus 2020 telkens om 14 uur. Inschrijven kan op vermelde data tot 12.00 uur via info@city-golf.be.

City Golf Tours stad Mechelen
City Golf Tours in stad Mechelen
Foto Verschueren Eddy (Mechelen op zijn Best)

Visit Mechelen geeft ook input aan de campagne die loopt tot oktober 2020. Zo krijgen de eerste 1000 reservaties van 2 nachten, er 1 nacht gratis bovenop. Er volgt eerstdaags ook een digitale zomerbrochure waar je je eigen vakantie zal kunnen samenstellen. 
Meer info is te verkrijgen op de website www.city-golf.be

€vlog 182 CITY GOLF TOURS Mechelen
Video Verschueren Eddy (Mechelen op zijn Best)

Tekst, foto’s en video Verschueren Eddy voor Mechelen op zijn Best
Wist jij dat je dit blog en video kanaal al kan steunen vanaf 1 € / maand ? Neem snel een kijkje op mijn Patreon pagina
Ben jij al abonnee op mijn youtube kanaal ? Doe het snel, het is gratis !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *