The Vegan Butcher's Choice in Mechelen

Het Eerste Vegan BBQ Event in Mechelen

Geen categorie

Ontdek het Culinaire Festijn van ProVeg

In onze gastvrije bourgondische stad Mechelen werd woensdag op ‘Week Zonder Vlees’ geschiedenis geschreven met het allereerste Vegan BBQ evenement, en wij hebben alle smakelijke details voor jou! Deze onvergetelijke bijeenkomst bracht de geneugten van plantaardige voeding naar voren. Maar liefst 260 gratis maaltijden werden aangeboden, mogelijk gemaakt door een geweldige samenwerking tussen ProVeg België, de stad Mechelen en The Vegan Butcher’s Choice, de beroemde Vegetarische Slager uit Brussel. Een waar feest voor de zintuigen!

Gratis maaltijden op Vegan BBQ Mechelen
Gratis maaltijden op Vegan BBQ Mechelen
Copyright Verschueren Eddy

Week zonder Vlees

Ondanks het wisselvallige weer konden bezoekers zich verwarmen aan een smakelijke vegan maaltijd en heerlijke glühwein terwijl ze smulden van een verrukkelijk vegetarisch dessert. Een perfecte manier om te genieten van de regenachtige Week Zonder Vlees! (Lees verder onder de foto’s)

Wendy Dres van ProVeg met gratis vegan bbq maaltijd
Wendy Dres van ProVeg met gratis vegan bbq maaltijd
Copyright Verschueren Eddy
The Vegan Butcher's Choice op 1ste BBQ event ProVeg
Copyright Verschueren Eddy
The Vegan Butcher’s Choice op 1ste BBQ event ProVeg
Copyright Verschueren Eddy

In onze meeslepende video krijg je een exclusief kijkje achter de schermen, met een inspirerend interview met Wendy Dresen van ProVeg Mechelen/België. Hier onthullen we hoe deze herfstachtige vegan barbecue uitgroeide tot een smaakvolle triomf, met speciale aandacht voor degenen met een glutenvrij en lactosevrij dieet. ProVeg Nederland en ProVeg België spelen een leidende rol in de groeiende liefde voor veganisme en vegetarische festijnen.

Duik met ons mee in de wereld van The Vegan Butcher en ontdek de geheimen achter dit heerlijke evenement. Mis dit smakelijke avontuur niet!

Vegan BBQ Proveg Mechelen
Copyright Verschueren Eddy

Tekst, foto’s en video Verschueren Eddy voor Mechelen op zijn Best en Traveltopper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *