Gratis Festival Maanrock 2024 in de steigers

Gratis Festival Maanrock onthult knallend zondagsprogramma

Concerten Evenementen Toerisme

Natalia, Metejoor en Gustaph! knallen op Familiedag Maanrock

Mechelen, 25 augustus 2024 – Met minder dan 100 dagen te gaan tot de start van Gratis Festival Maanrock, onthult het festival nu alvast de line-up voor de Grote Markt op zondag. En die belooft een knaller te worden! Met topartiesten zoals Natalia, Metejoor en Gustaph is er voor elk wat wils.

Gratis Festival Manrock 2024 met topartiesten
Gratis Festival Maanrock 2024 met topartiesten
Foto Maanrock

Zondag is traditioneel de familiedag op Maanrock, en dat betekent een gevarieerd programma voor jong en oud. Vanaf de middag zijn gezinnen welkom in Rommy’s Zomertuin, waar Radio Rommy voor de nodige opwarming zorgt. Vervolgens neemt de razend populaire KetnetBand het over met een energieke show.

Topartiesten op Gratis Festival Maanrock

Gustaph, die België in 2023 vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival, betovert het publiek met zijn unieke stem en boeiende performance. Gunther Neefs, de geliefde Mechelaar, brengt zijn live band mee voor een show vol nostalgie en meezingers.

Natalia viert 20 jaar hits met haar “20 Years – Greatest Hits Tour”. Verwacht je aan een avond vol meezingers en dansplezier! Afsluiter van de dag is Metejoor, die met zijn catchy tunes en tweede album “Joris” ongetwijfeld voor een knallend slotfeest zal zorgen.

De toegang tot Maanrock is volledig GRATIS! Mis deze unieke kans dus niet om te genieten van een onvergetelijke festivaldag met topmuziek voor het hele gezin.

Gratis Festival Maanrock 2024 in de steigers
Gratis Maanrock Festival van 22 tot 25 augustus 2024
Foto Verschueren Eddy (Facebook / YouTube)

Meer info over Maanrock:

#Maanrock #gratisfestival #muziek #Mechelen #Natalia #Metejoor #Gustaph #KetnetBand #familiedag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *