Sandra Kim live zomerconcerten

Sandra Kim viert 21 juli op Parkpop

Concerten Evenementen Parken en Tuinen

De Nationale Feestdag in Mechelen met topartieste Sandra Kim

Sandra Kim zal donderdag op de Nationale Feestdag de Kruidtuin in vuur en vlam zetten tijdens Parkpop. Op 3 mei 1986 won Sandra Kim als dertienjarige voor België het “Eurovisie Songfestival” in Bergen (Noorwegen) met het liedje “J’aime la vie”

Sandra Kim live zomerconcerten
Sandra Kim live zomerconcerten
Foto Sandra Kim Official Facebook Pagina

Mis zeker mijn video reportage niet inclusief interview met Sandra Kim.
Welke vragen hebt u voor onze Belgische trots ?

Sandra Kim in The Masked Singer
Foto ESCXTRA

Sandra Caldarone als Belgisch-Italiaanse geboren op 15 oktober 1972 in Montegnée (Luik) was de jongste winnaar in de geschiedenis van het liedjesfestival. Daarna werd het in de media opvallend stil rond haar maar na haar enorme prestatie in het VTM programma ‘The Masked Singer’ kreeg de carrière van Sandra Kim opnieuw een boost. 

Eindelijk straalt Sandra Kim terug in het firmament van de beste rasartiesten in België. Dit jaar wordt ze vijftig. Het is haar dan ook gegund dat ze op de Belgische Feestdag in Mechelen op het podium kan staan. In het najaar plant Sandra een weergaloze concerttour ‘Moi, Sandra’. Meer info https://sandrakim.be/

Na het optreden gaat het feestje verder met Radio Botanique. Parkpop / Nationale Feestdag start om 19.00 uur in de Kruidtuin. Meer info en kalender De Zomer is van Mechelen.

Tekst Verschueren Eddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *